Hello from the other side

Laat ik beginnen bij het begin. Deze blog heet no smalltalk maar het enige wat ik hier uitkraam is smalltalk. Ik plezier jullie met anekdotes over ruitenwissers en over probleem Femke (als u Femke heet, niet aangenaam). Het slaat echt allemaal nergens op! Je leert hier niets bij, ik vertel jullie echt niet hoe je koekjes maakt want die van mij zijn slap en ook niet hoe je Instagramvolgers krijgt want ik heb er 300. Je zult het moeten doen met ik die een bord tomaten eet en met een verslag van de autokeuring (wel entertainend, het gaat over hoe ik niets kan). En Femke, als je hier nog bent: als je niet roept en wijn hebt mag je blijven. 

Verder is mijn naam Kelly (noem je kind nooit Kelly, het gaat aan de drugs of het begint een rare blog) en ben ik 26. Ik vind schrijven leuk en mensen die zeggen ‘ik ben niet zo aan dieren’ niet.

Ik denk veel na over dieren en of er een alternatieve realiteit kan bestaan waarin ik mezelf op volwassen leeftijd achterlaat in de jungle en dat ik dan Mowgli in een jurkje word. Ik ben vaak ook wel realistisch, dat scheelt. 

Mensen: daar heb ik een haat-liefdesverhouding mee. Ik kan niet voorspellen aan welke kant jij als lezer staat. Of ik vannacht dus met een bijl of bos bloemen achter je kom staan, is afwachten. Ah, de spontaniteiten van het leven! Het goede nieuws is dat ik voorlopig gecharmeerd ben door het mensdom en dat heeft alles te maken met Jan van Helmont van HLN. Allemaal: dank u Jan!

@hlncomments

Ik noem mezelf ook wel eens professor Gobelina. Dat komt omdat ik een zeer verstrooid mens en ik reservesleutels kwijt raak, of mijn Zalandopakket terugstuur naar MEZELF. Dat heeft ook te maken met mijn vermogen om dingen uit te vinden, zoals handtassen IN handtassen! You go Gobelijn or you go home hè. Verder ga ik nooit naar laboratoria want na een half uur zorg ik voor een gloednieuwe pandemie. Dat is ook een talent, maar alles is relatief. 

En verder: ik heb een kat die Jane heet, ik denk ‘s ochtends vaak dat ik doodga als mijn wekker gaat, ik ben dankbaar voor de zon en mooie woorden en ik heb echt geen idee wat ik allemaal doe. Waarom er nog geen metoriet op mijn werk is gevallen? Dat weet ik niet. Waarom ik nog niet rijk ben en nog niet aan een zwembad in Spanje chill? Dat weet ik OOK niet. En weet je waar ik dan jaloers op ben? Als in jaloers zoals een onzekere echtgenote die denkt dat haar lelijke man vijf verhoudingen heeft maar in werkelijkheid gewoon gaat vissen? Dat niveau jaloers ben ik op mensen die agenda’s bijhouden met kleurencodes en al die shizzle. Ik kan dat niet, ik heb een bullet journal maar die is leeg sinds juni 2019. 

Ik doe dus maar wat, zoals iedereen. Zoals jij. Blijf dus maar je normale zelf. Tenzij je spaties voor je leestekens zet, dan moet je dat dringend veranderen. 

De groetjes hè!