Je bekijkt nu Gedachtes doorheen de week #3

Gedachtes doorheen de week #3

 • Berichtcategorie:gedachtes
 • Bericht reacties:10 Reacties

Ik heb nogal veel gedachtes doorheen de week. Eigenlijk doorheen de dag, maar omdat het een soort terugkerend rubriekje is (dat zeker niet wekelijks is, want zo ben ik), zijn het wekelijkse gedachtes. Mijn stemmingswisselingen zijn groots en klaar voor de literatuur en zitten vaak ook verstopt binnen één uur, maar dat houdt het allemaal zeer verrassend en entertainend voor mezelf.

 • Kelly, stop met op uw nagels te bijten. Stop stop stop. 
 • Weet je wat ik ga doen? Ik ook niet. 
 • De mensen zien er allemaal zo anders en toch zo gelijk uit. Ik moet stoppen met ernaar te kijken want het ziet er gigantisch surrealistisch en beangstigend uit. We klonen elkaar. Mijn god. 
 • Als je het zo bedenkt, dan ben ik met een mens aan het praten, en denkt die dingen, allemaal in dat ene hoofd, in een bol rond hoofd, en heb ik geen idee van wat die denkt. Het totaal omgekeerde van wat hij zegt. Niets. Alles. We weten het niet.
 • Wat een privilege dat ik mezelf mag leren kennen. Dag in dag uit, elke dag een beetje meer. Een beetje meer gezucht en geblaas, maar wel helemaal mezelf. Hoe groots. Hoe heerlijk. 
 • Oh, god, wat zijn mensen toch aanwezig. Stop met ademen. Ugh. Ga weg. AH HALLO DUIF! 
 • Het is september, dus er leven hier met zekerheid een aantal spinnen in mijn appartement en die hebben niet eens de beleefdheid gehad om hallo te komen zeggen tegen mij. Ongehoord! Ik zou ze buiten bonjouren en ik ben misschien dus niet de meest hartelijke, maar je zegt toch hallo als je binnenkomt! 
 • De warmte van de septemberzon verzameld in het bos om kwart voor zeven. Goh. Ik ben zo blij dat ik hier mag ademen.
 • Heb ik eigenlijk één persoonlijkheid? Of voor iedereen een andere? Bestaat dat zelfs, één unieke persoonlijkheid? Maak ik een persoonlijkheid voor mezelf???
 • Hoe zou de aarde zich eigenlijk voelen? Is die het eigenlijk nog niets kotsbeu, na al die miljard jaren (of zo)? En maar blijven tollen en zwaaien rond die zon! Altijd maar datzelfde, en altijd maar die lelijke mensen die zichzelf blijven klonen en klonen en klonen EN GOD HET IS TOCH OOK ZO WARM IK GA NOG EENS ONTPLOFFEN VAN DE WARMTE! Enfin, dat zou ik denken als aarde. Gelukkig ben ik de aarde niet. De aarde is 100% zeker iemand die in elke situatie rustig blijft en “stressbestendig” is. Hahahahaha. 

Dit bericht heeft 10 reacties

  1. kellynosmalltalk

   Haha ja vaak wel hè! Alhoewel dat ik vind dat ze vaker er een soort van vrijheid hebben om te doen wat ze willen en dat alles steeds meer lijkt te kunnen – dat was echt niet zo als ik tiener was

  1. kellynosmalltalk

   Haha, leuk! Ja, dat nagelbijten, dat stopt nu eens nooit. Nooit volwassen, misschien is het dat :p

 1. Lesley

  Haha die ‘heerlijk om mijzelf te leren kennen’, goed omschreven! Da’s toch echt een proces dat nooit stopt haha. Ik kan soms nog altijd verwonderd zijn dat niemand gewoon echt hetzelfde is en iedereen toch zo op elkaar lijkt of zo :p
  Lesley onlangs geplaatst…EUH JA #53My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Ja ik kan mij daar ook over blijven verwonderen, dat je denkt: hé maar ik vind dat zo en ik ben ZO, hoe zot!

 2. weetikhet

  Hoe beter je jezelf leert kennen (denk ik) hoe minder je voor iedereen een andere persoonlijkheid gebruikt.
  En een tip ivm spinnen : de laatste podcast van De Wereld Van Sofie gaat over spinnen en is heerlijk ! En ik ben een arachnofoob. Of nee, dankzij Sofie, een ex-arachnofoob.

  1. kellynosmalltalk

   Hmmm daar ga ik eens over nadenken!

   Ah ik ga er eens naar luisteren! Bedankt voor de tip!

 3. Irene

  Amai ik zit serieus achter, excuus!
  Deze “De mensen zien er allemaal zo anders en toch zo gelijk uit. Ik moet stoppen met ernaar te kijken want het ziet er gigantisch surrealistisch en beangstigend uit.” vind ik erg herkenbaar trouwens. Ik denk dat best wel vaak. Ik denk ook altijd: een gezicht bestaat toch altijd min of meer uit dezelfde onderdelen, hoe kan dat dan dat er zoveel verschil op zit?
  Ik heb hier al vier van die joekels van zwarte spinnen ontmoet en weet je, laat maar. Verstop u gerust in mijn huis, zolang ik u maar niet moet zien of voelen.
  Irene onlangs geplaatst…365 Vragen – SeptemberMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.