Je bekijkt nu Interieurswitch met posters

Interieurswitch met posters

Ken je het dat je naar je interieur kijkt en denkt: aaaaaah, ik ga het VOLLEDIG omgooien, ik heb het er mee gehad? Dat heb ik af en toe, en dan verschuif ik mijn meubels met veel zweet en vind ik dingen terug die ik al eeuwig kwijt was, en kijk ik er een half uur naar, en vind het het dan Heel Erg Lelijk. Ik zweet dan nog eens en zet alles terug op zijn oorspronkelijke plaats, want dat was gewoon mooier. Gelukkigggg kwam hier onlangs een verrassing toe: posters van posterstore.be. Ik kijk naar die posters in mijn interieur, verander eens van plaats, en het ziet er opeens anders uit. Het is makkelijk en goed. Magie!

Dat ik wel fan ben van natuur en dieren, is wel geweten. Nee? Dan weet je het nu! Ik ging dus in de thema’s meteen daarnaar zoeken. Ik vroeg nog eens na of er echt geen octopussen tussen zitten, maar die zijn er voorlopig niet – er komen elke week wel nieuwe, en ze gingen mijn tip meenemen. Ik zou duchtig zoeken naar acht armen als ik van jullie was! Ik koos nu voor de zee met een haai en een sneeuwuil – ik vond die rustgevend, op de één of andere manier. 

zoek ook de octopus!
wooo

Omdat mijn interieur nogal een beetje euh, kitsch kan zijn? Ik weet het niet, het is alleszins niet minimalistisch hahaha, dacht ik: “Kelly, niet te druk doen. Kies ook eens rustige dingen uit.” Ik had nog een poster liggen en vond het daarbij wel de moeite om een kleine fotowand te creëren – ik vind ze eigenlijk ook erg mooi zo. Mijn slaapkamergedeelte ziet er zo direct anders uit, zonder dat ik iets moest verslepen. 

De posters kwamen toe en ik begon HEEL ENTHOUSIAST met uitpakken en ook Jane dacht “amai, dat is één van de grotere dozen die hier al toekwam, interessant!”. Ik moet toegeven dat ik eerst niet had gezien dat op de fotolijsten een soort waarschuwing stond met “folie verwijderen”, waardoor ik eerst dacht “o, mooi, maar een beetje wazig misschien!”. En toen dacht ik: “Kelly, achterlijke, daar zit nog iets aan.” Toen ik de folie had verwijderd was de kwaliteit wel echt op te merken haha, zeker naar de poster van de haai in zee kan ik blijven staren. 

What’s in it for you

Awel hé boys en girls, als jullie mij willen nadoen (beschouw ik als een compliment) of andere posters willen (tsjaaa) dan kunnen jullie die bezichtigen en en bestellen op posterstore.be met 50% korting (exclusief selection)! Daarvoor geven jullie bij het bestelproces KELLY50 in. ’t Is de moment: de code is geldig tot en met 25 augustus.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Audrey

  Haha, ik ben ook zo’n gewoontedier dat echt moeite zou hebben met alle meubels die opeens heel anders zouden staan. Nu leent mijn woonkamer zich er ook niet echt voor om de boel eens flink om te gooien, dus dat scheelt.

  Wel eeuwig zonde dat er geen octopussen waren. Volgens mij heb ik op Etsy wel eens toffe betaalbare kunstwerken van octopussen gezien.
  Audrey onlangs geplaatst…Waar kun je lente-ui voor gebruiken? Dit zijn mijn tips en recepten!My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Haha ik begrijp het :p ik vrees dat ik gewoontedier en veranderdier in één ben, waardoor ik ze dan toch weer zoals daarvoor wil.

   Ja, verrassend he!! Octopus = basis, maar wie weet in de toekomst. Ik zal Etsy al eens checken, ik zat daar onlangs toch naar planners te kijken!

 2. Haha, posters, posterstore, wat is dat ineens op al die blogs met posters! Heb ik hier ergens een vergadering gemist?!

  Neenee, supercool! Thumbs up voor octopussen ook, want die zijn erg cool. Was trouwens weer een heerlijk stukje lectuur, as usual 😀
  Robin Schrijvers onlangs geplaatst…Niet durven brekenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.