Je bekijkt nu Gedachtes doorheen de week

Gedachtes doorheen de week

Ik heb nogal veel gedachtes doorheen de week. Eigenlijk doorheen de dag, maar omdat ik er een rubriekje van wil maken (dat ik, zoals de doorgewinterde lezer intussen wel weet, nooit ga volhouden), zijn het wekelijkse gedachtes. Mijn stemmingswisselingen zijn groots en klaar voor de literatuur en zitten vaak ook verstopt binnen één uur, maar dat houdt het allemaal zeer verrassend en entertainend voor mezelf.

 • Ik ga nooit iets bereiken in mijn leven. Kijk nu, de zon gaat zo schoon onder en ik voeg daar helemaal niets aan toe, behalve zitten en ernaar kijken. Hoe totaal zinloos. Ik ga alleen achterblijven. 
 • Terwijl ik vijf minuten later de afwas doe met Britney Spears: NIET WAAR! Alles is fantastisch!
 • Ik vraag me af aan wat ik ga sterven. Ga ik onder een auto lopen omdat ik, ik zeg maar iets, vergat te kijken? Vergat dat er auto’s bestaan op straat? Of ga ik effectief oúd worden en uitdoven? 
 • Ben ik een mens? O god, ik ben een mens. Ik adem. Ik heb tenen! Organen! Mijn organen zijn aan het werken! Jezus christus, ik ben een levend mens. 
 • O kijk, de maan. Dat wij naar de maan mogen kijken. Wat een privilege. Ongelooflijk. 
 • De wereld is een toverbal, geen mens weet hoe hij worden zal
 • Amai mijn haar is precies karbonkel 
 • Hahahaha 
 • Wat ga ik eten straks? En moet ik dat klaarmaken? Ik ga al een ijsje eten. 
 • En als ik nu mijn voet eens afhak? Wat zou er dan eigenlijk gebeuren?
 • Oh amai, een naaktslak. Wat een ongelooflijk dier, dat heeft antennes, en daar binnenin allemaal organen! Hij lijkt wel een beetje op een kleine walrus. Zou die doorhebben dat ik daarnaar kijk? Is het een mannetje? (nee want slakken zijn tweeslachtig!)
 • Ik kan mij nooit normaal gedragen. Nergens. Hoe doen andere mensen dat, normaal zijn? Waarom vergeet ik dat altijd? Waarom maakt mijn bestek zoveel lawaai?
 • Als ik nu mijn klok 24 uur zou terugdraaien en een dag vroeger dan de anderen zou leven, zou dat dan opvallen?
 • Amai, zo gezellig. Zo tof.

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Audrey

  Haha, heerlijk dit! Enne: deels herkenbaar ook, dus je hoeft in elk geval niet te denken dat je gek bent!
  Audrey onlangs geplaatst…Gelezen: lente 2021My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Haha OEF! Toch altijd tof hè, als je weet dat je gedachten niet zo gek zijn :p

 2. Lesley

  Hahaha ik vind dit soort stream of consciousness-lijstjes altijd zo goed. Waarom maakt mijn bestek zoveel lawaai inderdaad, en ook: waarom laat ik altijd wel ergens een vork vallen??? En bedankt, nu zit ik heel de dag in mijn hoofd met ‘De wereld is een toverbal’, al is dat nu ook weer niet zooo erg 😀
  Lesley onlangs geplaatst…EUH JA #44My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Hahaha ik had daar serieus eerst geschreven “waarom laat ik mijn vork weeral vallen” maar ik heb het veranderd :p en god ‘De wereld is een toverbal’, ik weet niet van waar dat lied altijd zo random komt!!

 3. weetikhet

  Allemaal heel legitieme vragen 🙂

  1. kellynosmalltalk

   Dank! Ik geef het door aan de hersenen.

 4. Annelies

  Haha, grappig om te lezen dus je mag die rubriek zeker volhouden!

 5. Hahaha heerlijk om te zien hoe het eraan toe gaat in de Kelly-wereld 😀 No worries, we hebben allemaal van die gekke gedachten :p Supercool!
  Robin Schrijvers onlangs geplaatst…Weekoverzicht W25My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.