Je bekijkt nu Ergeren aan de natuur (haha nee aan de mens natuurlijk) en geluk in de Zalandotoren

Ergeren aan de natuur (haha nee aan de mens natuurlijk) en geluk in de Zalandotoren

Ergernissen

 • Als mensen in een recensie iets verklappen. Zwijg. Je schrijft iets op het internet, het wereldwijde web – www hahaha – dus mensen lezen dat. God. 
 • Bestuurders die op de autostrade geen snelheid kunnen aanhouden. Ik zet mijn cruisecontrole op nu ja, 125 (daar mag je je aan ergeren hoor oh god) en dan haal ik een tragere bestuurder in, en wat later word ik (nog steeds aan 125!) ingehaald door datzelfde autootje dat ineens lijkt te beseffen dat het dringend ergens naartoe moet. Doe gewoon eens normaal, denk ik dan, en alsof dat niet dom genoeg is moet ik twee minuten daarna OPNIEUW inhalen! Dan vind ik je compleet, maar compleet onnozel. Als ik niets beter te doen had dan het te documenteren op mijn blog, dan zou ik een ambulance bellen om je te laten afvoeren. 
 • Dat de 16 graden alweer voorbij zijn terwijl het intussen half maart is? Ongehoord. Moeder natuur, touwtjes in handen nemen graag. 
 • “Mensen met de letter E in de naam nemen je mee op reis” en dat mensen elkaar daar ook echt in taggen. Ik heb de facebookapp van mijn telefoon gesmeten en eigenlijk kijk ik enkel nog omdat ik af en toe de nood heb om mij beter te voelen dan anderen door comments te lezen van nieuwssites. 
 • Vergaderingen. Ik.haat.vergaderingen. Ik verlies mijn denkvermogen compleet (over concentratie wil ik het zelfs niet hebben) en online is het nog erger, want als de camera op moet dan staar ik naar mezelf. Als er dan brainstorm is en er mij gevraagd wordt ‘wat denk jij, Kelly?’, dan heb ik in alle waarschijnlijkheid aan Japan gedacht. Ik heb helemaal niets met Japan.

Gelukkenissen

 • Random leuke gesprekjes met vreemden. Je zou het misschien niet verwachten van mij maar ik heb dus gesprekjes met mensen die ik niet ken! Ik weet dat Laura van den Delhaize een hond heeft die altijd in haar boodschappentas snuffelt en bij de bpost drukte de vriendelijke mevrouw mij op het hart om mijn retourticket toch echt niet weg te smijten (ik was van plan het kwijt te raken) en dat kwam werkelijk van pas. 
 • Weten dat je frietjes gaat halen en de hele tijd denken: vanavond frieten. Vanavond frieten. Olala vanavond frieten. 
 • Ook weer eens credits voor onze natuur: dat ik op zonnige dagen rond half 8 mijn gordijnen mocht openzwieren en al kon zien aan de lucht dat ze de rest van de dag heel mooi ging worden. Dat roze, en dan dat oranje, en dan met een vogel, en ik met mijn koffie en mijn speculoos.
 • Als er eindelijk eens iets past van mijn toren aan Zalandopakketjes. (allez een ergernis en een gelukkenis in één ;)). Birkenstocks in een 35? Te groot! Schoon kleedje? Vormeloos als ik het aantrek! En dan zit er toch eens een rok bij die er gewoon uitziet zoals op de foto: heer-lijk. Mijn supermarkt leek er alvast heel blij mee!
 • Dat De Mol bijna terugkomt. Da’s echt alles in één: spannend en grappig (please laat ze een zatte proef doen, never forget de museumproef), goeie memes én zotte theorieën achteraf. Ik vind dat de max, als tiener was ik ook al bezeten door wie A was in Pretty Little Liars.

Hebben jullie je flink geërgerd of veel gelukkenissen gehad? Ik hoop op een mix, dan is het leven best goed.

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lesley

  Jaaaa, ‘Pretty Little Liars’. Dat was zo leuk tot het slecht werd en dan heb ik ergens vorig jaar het laatste seizoen nog gekeken en ik moest er efkes door dat dat eigenlijk echt niet goed is, tot ik het weer wel leuk vond haha. Al heb ik net wel moeten googelen wie A ook alweer was :p. En oooh, ik hoop echt dat er weer een Bart-type in ‘De Mol’ zit.
  Lesley onlangs geplaatst…Gezien #10My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Hahaha ik was echt mega teleurgesteld want ik had alleszins iemand anders in mijn hoofd, Wren denk ik of één van die vier zelf haha. En jaaaa haha ik vond Bart echt zo’n toffe kandidaat, ik hoop dat er nu zo ene inzit én dat die mol is.

 2. Shirley

  Ik kreeg gisteren weer iets binnen dat paste. Een nieuwe joggingbroek, maar wel 1 die er buiten ook nog ok uitziet. Niet dat ik in mijn lelijke joggingbroeken niet naar buiten ga.
  Shirley onlangs geplaatst…Februari | Ik hou het kortMy Profile

  1. kellynosmalltalk

   Hahaha in de laatste die ik bestelde (een legging wel) had ik een cameltoe dus dat zat niet mee. Ik ben blij dat jij alweer wat fancier naar de supermarkt kan!

 3. Audrey

  ZO’N zin in de Mol. Veel leuker dan de NL-versie. Verder ben ik het weer eens helemaal met je eens met alles, vooral dat infantiele getag op Facebook inderdaad. Ik kijk er nog wel vrij vaak op, omdat het algoritme bij mij inmiddels zo is ingesteld dat ik voor 80% honden in mijn timeline hebt, dus dat scheelt. Bij al dat soort stomme berichten klik ik dan heel drifitg op het knopje ‘(berichten zoals deze) verbergen’. Ik heb het idee dat het wel helpt, en anders doet het in elk geval iets voor mijn gemoedsrust.
  Audrey onlangs geplaatst…Trip down memory lane: CharmedMy Profile

  1. kellynosmalltalk

   Jaaa ga je analyses maken? Haha voor honden zou ik ook kijken, maar dat komt bij mij op Instagram. DAARVOOR moet je Instagram maken Audrey! Wel een slimme tip, ik ga dat eens proberen.

 4. Irene

  En had je geraden wie A was in PLL? Bij mij was’t gelijk bij Lesley. Leuk tot het stom werd en dan uiteindelijk toch dat laatste seizoen nog gekeken.
  Hier ook al veel pakketjesfrustratie gehad. Na drie keer heb ik nu toch een kleed dat mij deftig past. En das raar want als ik tweedehands kleren koop via Vinted, dan is het altijd direct goed. Als ik iets nieuw koop dan past het nooit.
  Irene onlangs geplaatst…Van alles tracken naar alles loslaten (een beetje dan)My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Haha nee ik was megateleurgesteld. Amai ik ga duimen dat Vinted bij mij uitdraait zoals bij u, heb voor ‘t eerst wat besteld!

   1. Robin

    Hahaha leuk lijstje dit! Die ergernissen zijn zo herkenbaar! Dit weekend nog aan de hand gehad op de autostraden. Zo ene die ik wou inhalen en ineens mee begint te versnellen. Sommigen halen hun rijbewijs echt uit een doos cornflakes.

    Kleine gelukskes vond ik deze week even in het gefluit van vogeltjes! Heeeerlijk om zo op te staan!
    Robin onlangs geplaatst…Weekoverzicht W11My Profile

    1. kellynosmalltalk

     Haha god dat begrijp je toch niet! En jaaaa de vogeltjes zijn echt helemaal terug hè, ik hoor ze ook overdag vaak door mijn raam! Geniet ervan!

 5. Leen

  De Mol-memes stellen alvast niet teleur 🙂 Ik was van de week aan het hopen op die zatte nachtproef, maar dan bleek het gewoon het familiebezoek te zijn. Boeee. Meer drank! Komaan!
  Ik ben uit frustratie over online aankopen van de week gewoon gaan shoppen. Hoe zalig is dat reservatiesysteem zeg? Ge hebt de winkel bijna voor u alleen. En ik had ineens al mijn kleren voor komende lente (als die eens wil beginnen) en zomer. Alleen een bh… ben ik aan het uitstellen.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.