Je bekijkt nu Hoera hoera hoera: DE LENTEKALENDER IS ER!

Hoera hoera hoera: DE LENTEKALENDER IS ER!

De lente is er bijna. En ik weet niet wat het is, maar moeder natuur gaat akkoord. Ik had verwacht dat ze rebels zou doen tegen een lentekalender, maar met 16 en zelfs 18 graden (toedeloe tijd voor een zomerkleedje) moeten we wel concluderen dat ze mijn kalender goed genoeg vindt.

We tellen in 4 weken (heel bevredigend van maandag tot zondag) af tot 21 maart, want dat is in mijn hoofd nog steeds de officiële lente. Mijn graphic skills zijn zoals altijd weer TOP natuurlijk, zoals die keer dat er een zeestick tussen de dolfijnen zwom, maar ik heb het voor elkaar gekregen dat hij te downloaden is. Denk ik. Hieronder. Geniet ervan. Print hem. Hang hem boven je bed. Scheur hem. Weet ik veel. Er ligt een vogel in een nest op een taart! HET IS BIJNA LENTE!

PS: wie het stuk van de vleermuis en nonkel Alain niet snapt, verwijs ik graag door: een scenario met kalkoen en vleermuis.

Dit bericht heeft 7 reacties.

 1. Audrey

  Vrijdag heel veel paaseitjes eten staat genoteerd. Thanks voor de aanmoediging 😉

  1. kellynosmalltalk

   Heel goed plan!! Haha zorg maar dat het er met praliné zijn en zeker niet met vuile advocaat

 2. Lesley

  Geniaal! Lezen in de zon, mozzarella en tomaat (ook al lust ik niet eens tomaten, maar voor hét lente-aperitief maak ik een uitzondering), rosé op terraskes, aardbeien en zomerkleedjes: ik kom eraaaaan!!! Mijn innerlijke lenteradar was dit weekend wel nog compleet in de war. Normaal gezien ben ik de eerste om mij (meestal compleet belachelijk te vroeg) in een kleedje zonder nylonkousen te vertonen, maar zaterdag dacht ik: kom Lesley, doe ne keer niet onnozel. Dus ik ging naar een plantenoutlet met nylonkousen en een winterfrak en iedereen stond daar in lange kleedjes en leren jassen, duh. Dus nu gaan ze mij niet meer liggen hebben en gooi ik de nylons preventief de deur uit.

  1. kellynosmalltalk

   Er moet toch echt eens iets gedaan worden aan dat niet lusten van tomaten?? Je moet daar eens hypnose voor doen of zo want verse tomaten uit de serre zijn echt megalekker. Ik zie u wel al helemaal ingeduffeld voor mij tussen alle hipsters tussen de planten, misschien moet je dansaertvlamingen eens een berichtje sturen :p

   1. Lesley

    Haha ik was gewoon ook nog een echte Dansaertvlaming vroeger (nu alleen nog in mijn hart haha) dus het klopt helemaal!

 3. Leen

  Omg de mozarellabol-tomaat-basilicumstokjes-hit! jaaaa!

  1. kellynosmalltalk

   haha jaaa, ik ga er binnenkort nog eens maken se!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.