Je bekijkt nu 365 (of minder) vragen aan mezelf: deel twee

365 (of minder) vragen aan mezelf: deel twee

Dus, omdat ik mezelf heel interessant vind (ik heb niet voor niets een tag “ik vind mezelf ZO interessant dat ik mezelf interview hahahahaha”) doe ik mee met Irenes idee om per maand een aantal vragen te beantwoorden. Ik pluk die vragen van Pinterest of het internet of ik vind er uit (het is altijd iets vreemds bij mij) zodat ik de illusie kan creëren dat een tijdschrift mij interviewt omdat ik intussen al zo een beroemd auteur geworden ben dat elk weetje over mij interessant is.

11. Wat is je favoriete geluid?

Dat vind ik moeilijk, want ik heb het over het algemeen graag stil. Het kan niet stil genoeg zijn! Ik kan duizend vervelende geluiden opnoemen (zoals een trillende gsm op tafel jezus christ) maar als ik moet kiezen dan vogels die fluiten ’s morgens – zo mezen of trekvogels en dat je dan voelt “olie olé het wordt mooi weer vandaag!”

12. Iets waar je dringend mee moet stoppen

Aan mijn vellekes prutsen.

13. Iets waar je dringend mee moet starten

Met normale weekmenu’s maken of mijn avondeten alleszins beter plannen dan ik het nu doe. Ik moet ook echt weer meer lezen: het is verschrikkelijk, maar wel typisch voor deze periode van het jaar.

14. Wat zijn je droombestemmingen?

Ik reis wel graag hè maar ik heb precies niet echt van die droombestemmingen? Mensen vinden dat altijd heel raar van mij, maar ik ben dan ook een rare. Het probleem bij mij is altijd dat ik bijvoorbeeld wel heel graag wilde dieren wil zien maar dat ik tegelijkertijd ook denk: ja maar, ik ga echt niet elke dag vroeg opstaan. Ik ben op réis! Het belangrijkste doel van een reis is voor mij nog altijd ontspannen, en dat zal vermoedelijk het probleem zijn: mensen kiezen droombestemmingen uit omdat ze veel willen zien en veel willen beleven, en ik word daar op voorhand al moe en lastig van. Ik ben er met andere woorden gewoon wat te lui voor. Ik ben te lui om te reizen! Hahahahha!

15. Iets dat je niet begrijpt

Dat dieren mishandeld worden puur uit geldbejag (broodfok bijvoorbeeld), maar bijvoorbeeld ook dat mensen gewoon droog reageren als een dier omvergereden is of zo. ‘Ah ja het is maar een vogel’, ja maar het was een vogeltje!

16. Hoe ontspan je?

In de natuur of bij dieren. Ik zeg altijd dat mijn huis minder zou boeien dan mijn tuin en de omgeving waar het staat, omdat het belangrijker is dat het omgeven is door natuur. Ik doe het nu veel te weinig hoor, echt in ’t bos gaan, maar het zit hem ook in kleine dingen. Toen mijn trein eens een lange vertraging had in Brussel-Zuid zag ik een duif zitten voor mij en heb ik mij beziggehouden met die restjes van mijn belegd broodje te voeren. Ik had oogcontact met die duif (het zal weer eens niet hè), en als die duif haar kop draaide, deed ik het ook. Het rare is dan dat ik mij meestal te veel aantrek van wat anderen van mij denken maar dat het mij op zo’n momenten totaal niet kan schelen dat ik eruit zie als een debiel omdat ik een duif nadoe.

17. Ben je sportief?

Ik heb een motorische achterstand. Natuurlijk niet. Hahaha nee maar soms lijk ik motorisch wel een beetje, tja, niet helemaal snugger. Ik loop wel. Misschien moet ik ook wel nog eens zwemmen.

18. Wat staat er op je wishlist?

Dat is zo’n typische vraag bij ‘wat wil je voor je verjaardag?’ en dan piep ik ‘niets!’ omdat ik dan ineens niets meer weet. Ik moet dan altijd heel goed nadenken en dan komt het uiteindelijk: ik wil graag mijn tuintje deftiger inrichten met de ecocheques van mijn werk, en van die dinges, birkenstocks zodat ik mijn voeten misschien eens wat rechter zet deze zomer. Zeker ook een paar boeken, EN AHJA ZEER BELANGRIJK weet iemand alstublieft een goeie shampoo voor breekbaar haar (’t mijne valt nogal rap uit) en bij voorkeur van een merk dat niet op dieren test? Dank u zeer. En ook geen 30 euro de fles hè. Ik ben gierig.

19. Een gespreksonderwerp dat je laatst had?

Ik had het er nog over met een vriendin dat we allebei blij zijn dat we op dit moment niet op school moeten zitten en niet moeten opgroeien. Volledig los van corona: het ging vooral over social media. Ik denk dat wij – in ons geval – als twintigers daar sterker mee kunnen omgaan en dat die druk minder groot is. Nu ben je 14, kom je thuis en willen mensen videochatten, moet je Instagram checken op foto’s en ook op reels enal (jaja) en TikTokken dus er is daar gewoon een hele sociale wereld bijgekomen. Allejezus zeg bij mij waren dat 160 tekentjes nwly daag.

20. Is er iets dat mensen denken over jou dat niet helemaal klopt?

Ik vermoed dat veel mensen die mij niet helemaal kennen de indruk krijgen dat ik een heel rustige, lieve en brave ben. Allez dat er dus weinig pit in mij zit of zo omdat ik in het begin eerder verlegen of afwezig overkom. EN DAN LEZEN ZE TOEVALLIG MIJN BLOG. Hahaha. Het ding is dat ik inderdaad vrij rustig ben, maar als je mij kent (zoals bij veel mensen uiteraard) ik best een pittige en rare ben.

Dit bericht heeft 16 reacties.

 1. Dit is een leuk lijstje! Fijn om te lezen 🙂 Als ik mij ergens bij kan aansluiten zijn het wel de vogels in de ochtend idd! Ik krijg daar exact hetzelfde gedacht van 🙂
  Robin Schrijvers onlangs geplaatst…WeekoverzichtMy Profile

  1. kellynosmalltalk

   Haha merci! Ik ben blij dat het bijna weer zover is met de vogels!

 2. Te lui om te reizen, ik snap je he-le-maal! Dr. Organic is wel een goede shampoo, zonder rommel erin en ‘cruelty free’ gelijk ze dat zo schoon zeggen 😉

  1. kellynosmalltalk

   Haha allez ik ben al blij dat ik niet alleen ben! Dr. Organic zal ik eens googelen se

 3. Laurine

  Wakker worden met het getjirp van vogeltjes op de achtergrond is echt zalig! Dan voel ik me net als in een Disney-film 😄

  1. kellynosmalltalk

   Jaaa exact! Alsof die speciaal voor u langskomen haha

 4. Audrey

  Hahaha, heerlijk weer dit. Ik ben echt zo benieuwd hoe het zou zijn om jou in het echt te ontmoeten.

  Ik hou trouwens het hele jaar door een lijstje bij met dingen die ik (misschien) nog wel wil hebben, zodat ik mensen altijd suggesties kan geven. Ik ga namelijk heel erg slecht op stomme cadeaus krijgen, want ik denk dan alleen maar: OMG, hier zijn grondstoffen en energie aan verspild en bovenal GELD (ja, ik ben ook nog eens plaatsvervangend gierig).
  Audrey onlangs geplaatst…“Gewoon een nestje van een particulier”: over grijze gebieden in de hondenfokMy Profile

  1. kellynosmalltalk

   Hahaha ik zou denken: o god, dat is Audrey van de blog! En nu! Verstop je! Nee ik ben ook benieuwd om jou te ontmoeten hoor. Slim van dat lijstje!! Ik zag het ook bij Irene in die digitale bullet journal en ik dacht ja awel heel normaal en heel slim

   1. Audrey

    Hahahaha! Gelukkig (voor jou) is de kans dat je mij zomaar spontaan tegen het lijf loopt niet zo heel groot. Misschien moet ik maar gewoon altijd mijn puppy bij me hebben als lokaas ofzo 😉 NIEMAND kan Mango’s cuteness weerstaan.

    1. kellynosmalltalk

     Haha maar DAN zou ik spontaan op je aflopen natuurlijk, de perfecte lokaas!

 5. Lien

  Echt zalig dit vragenlijstje! Ik ken je al redelijk goed, maar toch tof om je nog een beetje meer te leren kennen!
  Trouwens, een goed skincare/beautymerk/wat je het ook wilt noemen is NAE. HET IS VEGAN AND I LOVE IT. Te vinden in Kruidvat of bij Di!

  1. kellynosmalltalk

   Haha je kan de vragen misschien ooit nog overnemen. Staat genoteerd hé 😉

 6. Lesley

  Amai, veel van die antwoorden hadden van mij kunnen zijn. Dat van dat reizen, jaaaa! Ik heb wel droombestemmingen enfin ja, landen die ik écht wil zien, maar ik wil ook zo graag slapen en lezen en zonnen. Als ik zo’n verre reis maak, sta ik wel vroeg op en bezoek ik veel om er het meeste uit te halen, maar ik moet een paar maanden later dan wel het liefst een weekje op hotel in Spanje om écht te chillen haha. En ik heb het ook graag stil! Wat problematisch is, want mijn lief kan niet tegen stiltes. Die zet ALTIJD de tv op voor achtergrondgeluid, dus nu apprecieer ik de stilte nog harder. En dat van dat afwezige en weinig pit is bij mij denk ik ook. Ik wil nooit per se indruk maken op mensen die ik niet goed ken of zo, misschien moet ik dat soms wat harder proberen haha.
  Lesley onlangs geplaatst…13 dingen die ik niet zo goed snapMy Profile

  1. kellynosmalltalk

   Haha zo grappig! Ja zo wel efkes moeite willen doen maar dan moet dat wel gecompenseerd worden :p Veel mensen kunnen niet tegen stiltes hé!! Ik versta dat niet.

 7. Irene

  Ik heb al-tijd van dat slap en futloos haar en ik was dat nu met een shampoobar van happy soaps en zelfs mijn lief die dat allemaal wat onzin vindt gebruikt hem nu ook en nu heb ik geen slap haar meer maar echt dik haar. En oké het valt wel uit maar das nog van mijn hormonen.
  Dat van dat reizen, snap ik helemaal! Wij zijn bijvoorbeeld ook totaal geen citytripmensen maar als je dan ergens naartoe gaat vinden mensen toch dat je wel iets moet gezien hebben. Wij doen dan bijvoorbeeld een halve dag super veel dingen op toptempo (eens in Frankrijk op een voormiddag een kasteel of vijf bekeken :p) en daarna gaan we chill doen. Ik wil ook vooral lezen en zonnen vanuit de schaduw maar ‘k denk dan ook van ja, ik kan dat ook thuis in mijnen hof doen. De grootste reden tegenwoordig voor een uitje op hotel bijvoorbeeld zou zijn: ontbijtbuffet.
  Irene onlangs geplaatst…2021 • Week 9My Profile

  1. kellynosmalltalk

   ‘k ga dat onthouden die happy soaps! Hahahaha ik HAAT citytrips. Allez toch vanuit het opzicht dat het is om dingen te bezichtigen :p ik sta daar dan “ahja oké en nu?”. Ik vind dat idee dat jullie deden in Frankrijk echt heel slim! ’t akkoord dat je dat ook in den hof kan doen maar idd, voor het eten ga ik graag op een ander. (zo lezen, zwemmen in de natuur, omkleden en gaan eten op resto, ik vind dat zo goed)

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.