365 vragen aan mezelf (hahaha)

365 vragen aan mezelf (hahaha)

Dus, omdat ik mezelf heel interessant vind (ik heb niet voor niets een tag “ik vind mezelf ZO interessant dat ik mezelf interview hahahahaha”) doe ik mee met Irenes idee om per maand een aantal vragen te beantwoorden. Ik pluk die vragen van Pinterest of het internet of ik vind er uit (het is altijd iets vreemds bij mij) zodat ik de illusie kan creëren dat een tijdschrift mij interviewt omdat ik intussen al zo een beroemd auteur geworden ben dat elk weetje over mij interessant is.

Het zullen geen 365 vragen zijn want zoveel structuur en nadenken per maand kan ik niet aan (stel je voor: evenveel vragen als dagen in de maand. Ongehoord!)

 1. Gebruik je een digitale of papieren agenda?

Ik gebruik geen agenda. Alles zit in mijn hoofd. Je zou je kunnen afvragen of het daarom is dat ik zo chaotisch ben. Het antwoord is ja.

2. Een grappig feitje over jezelf.

Dat is zo’n vraag die je tegenkomt in van die voorstelrondes in nieuwe groepen. Mijn geheugen gaat dan automatisch blanco en ik word dan de minst interessante persoon op de planeet. ‘Hallo ik ben Kelly en ja haha ik besta dat is het zo wel voor vandaag en mijn hele leven’
Wat IS dat nu eigenlijk, een grappig feitje over jezelf? Kan iemand mij dat eens klaar en duidelijk uitleggen? In het verleden heb ik dat opgelost door verhalen compleet te verzinnen nadat ik feitjes over anderen gehoord had.

3. Drink je je koffie met suiker?

Altijd zwart en zonder suiker hè aub.

4. Wat zou je doen als je 50 euro op de grond vond?

Dat is dus weer zo’n rare vraag die ik op Pinterest vond. Moet ik daar vredelievend op antwoorden en zeggen dat ik ermee zou zwaaien: joeeehoeee iemand 50 ballen verloren?
’t Zal wel. Onlangs vond ik 5 euro op de parking van de Delhaize toen ik uit mijn auto stapte en uit puur enthousiasme (er overkomt mij ook eens iets goed ze zeg) riep ik: OH MY GOD VIJF EURO. Ik keek toen wat in schaamte rond en heb het in mijn zak gestoken. Er mag nog zoveel corona opplakken als het wil.

5. Geloof je in astrologie?

Nee. Verrassing maar ik word altijd een beetje misselijk van alles wat paars ziet en waar een mysterieuze maan op staat. Ik heb ook even iets opgezocht uit research en NU JA leedvermaak en ik las dat men in 2021 erg gebaat kan zijn bij een sapkuur “of iets dergelijks”. Dus het mag ook een tv-kuur zijn?

6. Liever een bad of een douche?

Vijf uur in bad. Dat zou genormaliseerd moeten worden. Extra punt dus voor mijn eigenste regering: u krijgt allemaal elke maand een coupon waarbij u vijf uur moogt gaan baden, in de zomer dan buiten in de brubbels. Als u ’t niet moet hebben, geef maar aan mij, ik ga dan wel elke week. Regeringen leiden is vermoeiend, weet u.

7. Ben je een rusteloze slaper?

Nee. Ik ben een vrij goede slaper: bijna verwonderlijk eigenlijk maar ik heb altijd redelijk goed geslapen. De dag mocht nog op zijn kop gaan staan: ik sliep. Vrij licht en vrij hevig, maar slapend. O, straks mag ik het weer doen!

8. Wat is je favoriete kwaliteit van jezelf?

Mijn mogelijkheid om kracht te zoeken en halen in mezelf – iets zeer raars maar toch zeer bijzonder, vind ik.

9. Hoe hoop je dat mensen zich voelen in je gezelschap?

Ik ga mij geen illusies maken en zeggen dat ik hoop ze zich omarmd met liefde zouden voelen want als een mens mij aanspreekt dan heb ik nogal de neiging om te denken ‘wat moet gij van mij hebben een been of wat’. Maar enfin dat gaat snel over en ik ben verder wel een heel vriendelijke, dus ik hoop dat mensen zich gewoon op hun gemak voelen. Bij al dat onvolwassen leven van mij, bij mijn ongewassen ramen en ongewassen zonnebrilglazen en ook wel al eens een ongewassen trui.

10. Hoeveel dagen is het nog tot de lente, Kelly?

NOG 52!!!!

Zeg beantwoorden jullie ook vragen?

Dit bericht heeft 15 reacties.

  1. kellynosmalltalk

   Ah dank je wel! Ik poseer niet graag maar af en toe komt er wat uit 😉

 1. Shirley

  Geen agenda! Ik vind dat heel knap. Hoewel ik sinds maart 2020 ook niet echt een agenda gebruik, maar daarvoor presteerde ik het zelfs om met agenda dubbele afspraken in te plannen?! Ik heb 4 jaar lang een Q&A a Day-boekje ingevuld. Dit jaar weer even niet, want ik ben saai en antwoord bijna ieder jaar hetzelfde. Over een paar jaar zal ik het boekje weer eens tevoorschijn halen om te zien of ik eindelijk veranderd ben.
  Shirley onlangs geplaatst…December | In het teken van kerst(vakantie)My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Haha ik heb wat overdreven want een doktersafspraak ofzo zet ik wel in mijn agenda van mijn telefoon bedacht ik daarna. Heel zot dat je dat bijgehouden hebt! Ik kan me nu wel voorstellen dat het hetzelfde blijft haha, ik denk dat je eerst NOG wat saaier moet worden (:

 2. Laurine

  Haha, die laatste! Fijn om te weten dat er nog mensen zo uit kijken naar de lente. En euh, je hoeft je niet te schamen over je reactie toen je die 5 euro vond. Ik zou net zo doen. Meer nog ik wéét dat ik net zo doe, want ik vond ooit 50 euro en door die uitbundige reactie kon ik direct trakteren.

  1. kellynosmalltalk

   Zeker! Binnenkort maak ik een aftelkalender.
   WOOO 50 euro! Haha grappig verhaal wel.

 3. Rachel

  haha ik ben ook echt gek op een bad, momenteel hebben we in dit huis een bad… helaas haha ik mis het bad van mijn ouderlijk huis.
  JE hebt leuke antwoorden gegeven op de vragen.

  1. kellynosmalltalk

   Haha heb je nu wel of geen bad thuis? :p (want ik heb er geen dus ik verkeer in noodtoestand)

 4. Lesley

  Ik zeg bij grappig feitje altijd dat ik op mijn knieën kan lopen haha. Verhalen verzinnen is ook wel goed hahaha. En hahaha “er mag nog zoveel corona opplakken als het wil”, volledig akkoord. Nu in de winter ga ik om de twee dagen in bad. Mijn lief heeft dat geïntroduceerd en ik vond dat kei-overdreven, maar ook weer niet want badjesss.

  1. kellynosmalltalk

   Je bent nog raarder dan ik dacht.
   OM DE TWEE DAGEN! Allez wel een heel goed plan hè. Alleen HEB IK DUS GEEN BAD en ben ik dus jaloers.

 5. Irene

  Haha als ik geld op de grond vind steek ik het ook in mijne zak ze en ik zou er waarschijnlijk iets van eten mee kopen. Mijn vriend heeft een tweedehands slee gekocht als sintecadeau voor de baby en mij en hij stond daar bij dat mens aan de deur, gaf die 20 euro voor die slee, draaide zich om om naar den auto te lopen en zag in dat mens hare voortuin 20 euro liggen. Hoppa, slee gratis! Dat vond ik geweldig 😀 Ik heb geen bad en ‘k vind dat niet zo erg want ik vind dat nu niet zo geweldig. ’t Water wordt zo rap koud vind ik! Ik ga liever zwemmen dan :p
  Irene onlangs geplaatst…2021 • Week 4My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Hahaha dat is een heel schoon moment. Ja ik krijg ook altijd koud maar dan moet je eigenlijk water laten weglopen en daar heet water bijdoen (zolang het niet jouw kosten zijn allemaal prima)

  1. kellynosmalltalk

   Het zal zijn tot dat mijn regering ontstaat, dan zal je wel moeten 😉

 6. Leen

  Neenee de meteorologische lente begint VANDAAG, I don’t care wat iedereen zegt, de winter is gedaan en daarmee UIT! Woehoew!
  Leen onlangs geplaatst…Gouden randjes #40My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.