Monsterboskat Jane is jarig!

Jawel jawel, mijn kleine tjol is jarig vandaag. Dus we doen allen van je: haaaaappy birthday to Jane, happy birthday to Jane, happy birthday to Ja-ane, happy birthday to Jane!
Hip hip hip HOERAAA!

Ja, ze wordt dus één. Een vol jaar. Ze ergert mij nog geen vol jaar, maar ze ergert de wereld toch wel al zo lang met haar divamanieren. Ongelooflijk! Die kleine kitten, dat ratje, is een volwassen kat geworden. Wie had dat ooit gedacht – serieus: we dachten eerst zelfs niet dat ze het ging overleven. Ze dacht waarschijnlijk: weet je wat, laat ik gewoon de kleinste kitten van de hoop blijven en lekker bibberen en trillen, dan krijg ik extra veel aandacht en KIP!!! En tja nu, nu dartelt en springt ze, vermoordt ze vliegen (not approved by me!!) en ergert ze me gemiddeld 10 van mijn 16 wakkere uren. Ik ben volop aan het opvoeden: neen Jane, niet doen. Maar vooral: GODMILJAAR JANE WAT HEB IK GEZEGD BLIJF DAAR AF. Dus. Geduld. Dat heb ik niet. Maar ik zie ze ook echt wel heel, heel erg graag. Meestal.

Ik heb een kroontje gemaakt maar dat vond ze niet zo cool (amai, ik zal nog eens iets knutselen en ik hààt knutselen) maar ze vond de tonijn deze ochtend wel lekker (geduld, heeft zij ook niet), en straks krijgt ze uiteraard nog kip. Op dit moment ligt ze te spinnen naast mij en awel ja, daar word ik blij van.

Hierbij graag nog Jane van +- 10 weken vs Jane nu. Ik vind ze even schattig.

8 Reacties

  • kellynosmalltalk
   Auteur
   mei 1, 2020 / 8:22 pm

   Dank je! Jane is vereerd! 😀

 1. Kaylin
  mei 5, 2020 / 7:28 pm

  Een gelukkige verjaardag voor dit prachtige beestje waar ik zo graag foto’s van zie verschijnen 😀

  • kellynosmalltalk
   Auteur
   mei 6, 2020 / 9:09 pm

   Joepie! Jane blij!

  • mei 18, 2020 / 9:58 am

   Ooh wat een poepie toch zo schattig, zowel een jaar geleden als nu! Succes met het opvoeden hihi

 2. mei 7, 2020 / 4:30 pm

  Ik ben wel een beetje te laat (weeral) maar van mij toch ook nog een gelukkige verjaardag voor Jane! Ik wens haar een jaar met veel lekker eten en knuffels en weinig gezaag van moeder 😉
  Irene onlangs geplaatst…Recept • Muffins met banaan en nutellaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.