Je bekijkt nu Het was van je zomerjurk en bikini

Het was van je zomerjurk en bikini

Ik voel mij bijna schuldig om het feit dat ik helemaal in mijn nopjes was met het weer, afgelopen week en weekend. Mocht ik baas zijn over de wereld, dan zou ik het elke dag zo’n weer maken als zaterdag 11 april. Ik zal eens een businessplan maken: wie weet word ik het dan echt. Ik zou een goede baas zijn, want ik zou een regering maken met honden en katten en ik zou niet weten wie daar niet blij van wordt.

Wat ik heb gedaan? Wel, alles en niets. Gezomerd. En dat gaat zo, zomeren:

Ik zit met mijn zonnebril vast in mijn haar. Mijn haar wordt een vogelnest. Bomen worden groener. Gras ruikt naar afgereden. Ik luister voor het eerst een podcast (Bob). De zonnecrème wordt bovengehaald en duchtig gesmeerd. We eten buiten. De parasol moet al op. Ik schilder en kladder. De hond komt in de zon liggen. Ik ben euforisch omdat ik in mijn zomerjurkjes kan duiken. Vogels vechten. Ik voel mij een kruising tussen boerin en oermens als ik met mijn blote voeten in de aarde tomaten plant. Bomen waaien en ruiken fris. Ik vind postkaartjes van vriendinnen in de brievenbus na een wandeling. Er ontstaat een echt vogelnest in mama’s brievenbus (heeft mijn haar niets mee te maken! Ik zou zo’n glansrol nochtans wel willen!). Mijn Chanel Eau Tendre is op haar best. Ik drink het eerste roséwijntje van 2020 (dat moét in de zon). Jane slaapt in een donsmand in de zon. Ik rijd (3 km naar de focking Colruyt) zonder jas, met zonnebril. Mijn gebronsde huid herleeft. Ik lees een beetje, hang een beetje, eet een ijsje (geen beetje, obviously).

Voel de zon. Heerlijk.

En o. Boodschap van algemeen nut: ik heb mijn persoonlijk Instagramaccount gekoppeld aan de blog. Ik was te lui om twee Instagramdingen te onderhouden (laat staan één, want moet ik daar al mee) dus jullie kunnen vanaf nu daar al mijn ZEER SPANNENDE avonturen volgen. Of die van Jane, ik neem het niet persoonlijk. Je kan beneden de pagina ergens klikken en dan kom je erop uit, denk ik. Anders pech!! Keep up the good vibes xxx

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Lesley

  Lezen in de zon + rosé en zo kan ik honderd jaar worden, mannekes toch. En dan nog de geur van zonnecrème daarbij, ja ja jaaaaa.
  Lesley onlangs geplaatst…EUH JA #4My Profile

  1. kellynosmalltalk

   Njom de geur van zonnecrème! En rosékes!

  1. kellynosmalltalk

   Absoluut! Ik ben dan ook helemaal verdwaald als ik die koptelefoon weer afzet.

  1. kellynosmalltalk

   Oh, da’s stom inderdaad. Niets boven ijssalons!

 2. Kaylin

  Super zalig! Heerlijk genieten en de batterijen opladen met vitamine D.
  Ik heb onlangs Bob toegevoegd aan mijn bibliotheek op Spotify. Ben benieuwd!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.