Je bekijkt nu Sommige dagen zijn niet je dagen

Sommige dagen zijn niet je dagen

Vandaag dacht ik een paar keer: “godmiljaar” en “zwijg” en “doe normaal” en “auw”.

5:34

Ik word wakker terwijl ik pas een uur later zou moeten opstaan. Eigenlijk had onmiddellijk moeten opstaan want ik was echt wakker, maar ik bleef koppig liggen. Ik viel daarna nog in een halve slaap en werd uiteindelijk helemaal gedesoriënteerd wakker door de wekker, alsof ik een marathon had gelopen (ik weet niet hoe een marathon voelt, maar ik gok ongeveer zo).

6:35

Normaal eet ik altijd eerst een kiwi maar ik was er vergeten meebrengen van de winkel. Ik vs ochtendhumeur: 0 – 1.

6:37

Ik stoot mijn glas water om.

7:03

Ik loop de deur uit en neem de trappen naar beneden. Buiten zijn er nog wat vreemde trappen van de voordeur naar de straat, en opeens dacht mijn coördinatie “ja vandaag efkes nie ze Kelly” en sloeg ik mijn voet om op de laatste trede. Uiteraard verloor ik mijn evenwicht en viel ik keihard op de grond. Dan moet je weten dat ik meestal hakken aan heb, maar die ochtend had ik gewoon heel simpel sneakers aan. Er was ook 27 graden verwacht dus ik had een jurkje aan. 2 keer raden wiens knie er nu open ligt: juist ja. Ik voel me sowieso meestal een kind met mijn 1 meter 55 maar nu was ik officieel een waggelend kind van 10 dat haar knie geschaafd had aan het asfalt. Ik miste enkel nog een fancy pleister van Disneyprinsessen.

7:07

Ik waggelde naar mijn auto en waar er altijd een pakje zakdoeken ligt, lag er nu geen. Ik vond enkel vochtige doekjes in de kofferbak en omdat ik geen bloedvlekken in de auto wilde, reed ik 20 minuten met een knie die in brand stond door die vuile parfum in dat doekje.

7:15

Spotted: middenvaksrijder. Spotted: mensen die ritsen niet snappen. Spotted: marginaal verlaagde VW Golf die mij aan 140 km/uur inhaalt. Eigenlijk een doodnormale ochtendspits maar toch een vermelding waard.

07:32

Ik ben niet de persoon die 10 minuten te vroeg op haar werk aankomt, maar ik ben wel altijd op tijd. Door de val was ik twee minuten te laat. Normaal staat er nog niemand aan de receptie om uit te checken, maar ja hoor: er stond me een agressieve Russische vrouw op te wachten. Mijn voet deed nog pijn dus ik mankte half, er drupte bloed van mijn knie naar mijn voet en ik had honger, dus ik zag er niet zo enorm goed uit. Ze tikte dramatisch op haar horloge en riep: “hurry!”. Ik dacht dat ik haar fake krullen er ging uittrekken, maar zo onprofessioneel ben ik nu ook weer niet.

Ik dacht dat ze een vlucht moest halen of zo dus ik checkte haar snel uit, waarna ze nog 5 minuten met haar papieren stond te rommelen en nog iets uit haar bagage haalde. Ik had bijna “hurry!” geroepen. Daarna haalde ik de EHBO-koffer van de muur en rommelde tussen de pleisters, maar bizar genoeg zaten er geen Disneypleisters tussen. Het zou een algemene verplichting moeten worden om in de EHBO-koffer pleisters van Assepoester, Mickey en co te hebben. Kwestie van de veiligheid te garanderen.

08:57

NEE IK WIL MIJN LAPTOP NU NIET UPDATEN. Ja, ik heb dat al twintig keer gezegd maar NEE.

10:05

Nog meer Russen: deze keer komen ze klagen over hun kamer. Ze hadden een driepersoonskamer geboekt maar dat was er geen volgens hen (natuurlijk was die dat wel). Hun kamer zag er niet exact hetzelfde uit als die op de foto maar ze was uiteraard wel even groot. Na nog een hele discussie over de prijs in een soort van Engels, bood ik hen een kamerwissel aan naar een kamer zoals op de foto. Happy Russen en rust voor mij: dat dacht je maar.

10:30

Indiërs die compleet verbaasd zijn dat ze om half 11 nog niet kunnen inchecken, dat soort dingen. Gelukkig ook wel een beetje dankbaarheid om kleine dingen hier en daar, oef.

12:30

Bijna gestorven van de honger. Ik had ik niet eens tijd gehad om mijn appeltje op te eten. Die Russen en Indiërs hadden bijna een sterfgeval op hun geweten.

14:34

Ik lees dat een deel mijn bol.com pakket vertraagd is. Dat gebeurt NOOIT. Bol levert normaal altijd superstipt. Vertrouwen geschonden :(. Er was zelfs geen ad rem grapje zoals we gewend zijn van bol.com. Wel nog altijd één van mijn favoriete webwinkels hoor.

Al bij al is dit gewoon een dag van extra onhandigheid, onbeleefdheid en honger. En weet ge: de zon schijnt en de vogeltjes fluiten. JOEPIE!

Update: positief punt van de dag is dat mijn Delhaize de jonagold appeltjes niet meer in plastic verkoopt en wel in een kartonnen doosje. Hoera!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.