Positieve Instagramvibes: part 1

Instagram is de app van tegenwoordig waar het barst van influencers. Als Instagram een museum zou zijn, dan zou het “het Perfectiemuseum” heten. Als we erdoor wandelen/scrollen zien we dat er vooral veel perfectie wordt tentoongesteld, terwijl we allemaal wel weten dat perfectie een grap is. We weten dat dus wel, maar worden er toch wat onzeker van. Tijd om daar iets aan te doen! Irene van tussenmarsenjupiter schreef al dat ze beslist heeft om enkel nog Instagramaccounts te volgen waar ze een positief gevoel bij krijgt. Kan ik alleen maar akkoord mee gaan natuurlijk, dus ik zei al vaarwel tegen een paar accounts waar ik alleen maar onzeker van werd. De bedoeling is om mijn Instagram als een soort plek van inspiratie en selflove te zien. “Het Inspiratiemuseum” dus. Kan ook natuurlijk, in plaats van een plek waar je je zou schamen voor vetrolletjes. Ik verzamel alvast een paar accounts die mij elke keer weer blij maken.

De versjes van Lars zijn kort, makkelijk te begrijpen en laten me altijd een beetje dromen. Omdat het maar een klein stukje tekst is, kan je het snel lezen als je door je Instagramfeed bladert en voel je die positieve vibe meteen.

Deze omaatjes en opaatjes zijn de liefste en de wijste influencers die je je kan wensen. Ze geven hun kijk op de liefde en op het leven.

Er zijn uiteraard dingen die ik anders zou doen in mijn leven. Dat is niet erg. Als je een huis bouwt, ga je ook de foutjes blijven zien die andere mensen niet zien. Er is altijd wel iets dat niet klopt, en dat is prima zo.

Marcelline, 99.

Cassey is de enige die mij aan het sporten krijgt. Echt, ik sport niet graag. Ik vind dat lastig, punt. In het middelbaar was er altijd één aanstelster die een mega gedoe maakte omdat ze ocharme een bal moest vangen: dat was ik. Cassey Ho heeft met blogilates een platform gemaakt waar de focus vooral ligt op pop pilates, waarbij je spierversterkende oefeningen doet door enkel je eigen lichaamsgewicht te gebruiken. Dat lijkt iets heel flauw, maar de spierpijn de volgende dag(en) is écht. Er zijn heel wat van die fitnessaccounts op YouTube maar Cassey combineert het met een hoop selflove. Ze heeft het vaak over het accepteren en sterker maken van je lichaam, in plaats van te squatten om op Kim Kardashian te lijken. Cassey heeft er zo mede voor gezorgd dat ik sporten kan zien als iets gezonds in plaats van iets verschrikkelijks, waardoor ik af en toe al eens ga zwemmen of lopen (nadat ik eerst een “ik wil nie-iet” momentje had, uiteraard).

Artieste Marzi maakt heerlijke comics die herkenbaar zijn voor alle introverten, maar ze heeft het dikwijls ook over onbegrip bij mentale gezondsheidsproblemen.

Iskra is een model en ze heeft wat meer vormen dan het gemiddelde Victoria’s Secretmodel. Ze zet vooral in op body positivity met foto’s die mooi, maar ook heel echt zijn.

Gemma heeft een mopshond (pug) die Mochi heet en ze vormen samen een fantastisch duo. Mochi is de pug van de afbeelding helemaal bovenaan en is dus even schattig in het echt als in cartoonvorm. Met haar tekeningen geeft artieste Gemma de band tussen hond en baasje prachtig weer. Mochi is die lieve hond met attitude die iedereen wel zou willen. Een aanrader voor iedereen die van hondjes en van feelgood houdt.

Ik sluit af met een account met een hond, want de volgende post met positieve Instagramvibes is er ééntje met allemaal dieren. Een kwart van de accounts die ik volg zijn dieren: van geiten tot 1001 honden naar katten en koeien. Heb je nog aanraders, dan zijn die altijd welkom 🙂

2 Comments

 1. juni 2, 2019 / 7:15 pm

  Ik heb dit onlangs ook gedaan en volg sinds vandaag ook Blogilates, wat toevallig haha! Ik kijk al uit naar de volgende post!

  • kellynosmalltalk
   Auteur
   juni 2, 2019 / 8:17 pm

   Ah leuk, zal jouw lijstje ook eens bekijken! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.