Loading...

Als ik een politieke partij zou oprichten

Dan zou ik een regel instellen dat wie zich slecht voelt, gratis chocolade/chipkes krijgt in de supermarkt. Zo met bonnen: tegoedbon in geval van een slechte dag, groetjes uw regering. En ook eentje bij verdraagzaamheid: hier, u krijgt een dikke knuffel want u was geen arrogante zak.

De productie van vegan ijsjes gaat de hoogte in, want u krijgt maar liefst 70% korting wanneer u maandverband of tampons koopt (die overigens gratis zijn, uiteraard).

Voor alle brave honden (lees: allemaal) komt er maandelijks een lekkere traktatie in de brievenbus. Alle arrogante katten (lees: allemaal) krijgen een gratis speelgoedmuis. Die in het asiel krijgen hun traktatie wekelijks.

Ik veroorzaak wat controversie door medicatie en cosmetica te testen op verkrachters in plaats van op onschuldige dieren.

Ik pleit voor het verbannen van plastic flessen water, want FYI groot nieuws: het komt gewoon uit onze kraan. Voor alle singles subsidieer ik al eens promo’s als: -20% als je één pak yoghurt koopt in plaats van de eeuwige 2+1 van de Colruyt.

Iedereen die voor het plezier regenwormen uit elkaar haalt of bijen laat verdrinken, plant een boom als wederdienst. Mannekes, ik zorg voor de grote comeback van het regenwoud en al.

Stem dus voor Kelly. I don’t do smalltalk.

Mijn partijkleur is rosΓ©wijnroze en ik ben die weirdo die met twee katten poseert.

Dromen mag. Ook vandaag.


You might also like

Comments (5)

 • Lien 8 maanden ago β€” Reply

  Haha zalig Kelly! Was het allemaal maar mogelijk, dan had je mijn stem zeker!

  kellynosmalltalk 8 maanden ago β€” Reply

  Haha dankje Lien!

 • Wendy 8 maanden ago β€” Reply

  Het is dat ik in Nederland woon, maar mijn stem zou je ook hebben hoor, hahaha

 • Irene 8 maanden ago β€” Reply

  Ik zou op u stemmen!

 • […] over een bok. Wie heeft dat in godsnaam ook uitgevonden zeg. Ik schreef al eens wat ik zou doen mocht ik een politieke partij oprichten, maar bij deze meteen een extra agendapunt: ik schaf de bok en alles wat daarop lijkt af. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.