Je bekijkt nu Als ik een politieke partij zou oprichten

Als ik een politieke partij zou oprichten

Dan zou ik een regel instellen dat wie zich slecht voelt, gratis chocolade/chipkes krijgt in de supermarkt. Zo met bonnen: tegoedbon in geval van een slechte dag, groetjes uw regering. En ook eentje bij verdraagzaamheid: hier, u krijgt een dikke knuffel want u was geen arrogante zak.

De productie van vegan ijsjes gaat de hoogte in, want u krijgt maar liefst 70% korting wanneer u maandverband of tampons koopt (die overigens gratis zijn, uiteraard).

Voor alle brave honden (lees: allemaal) komt er maandelijks een lekkere traktatie in de brievenbus. Alle arrogante katten (lees: allemaal) krijgen een gratis speelgoedmuis. Die in het asiel krijgen hun traktatie wekelijks.

Ik veroorzaak wat controversie door medicatie en cosmetica te testen op verkrachters in plaats van op onschuldige dieren. BLIJKBAAR IS DAT RAAR MAAR IK HEB NOOIT BEGREPEN WAAROM!!!

Ik pleit voor het verbannen van plastic flessen water, want FYI groot nieuws: het komt gewoon uit onze kraan.

Iedereen die voor het plezier regenwormen uit elkaar haalt of bijen laat verdrinken, plant een boom als wederdienst. Mannekes, ik zorg voor de grote comeback van het regenwoud en al. Plus, test daar ook maar medicatie op uit. Psychopaten zeg.

Stem dus voor Kelly. I don’t do smalltalk.

Mijn partijkleur is roséwijnroze en ik ben die weirdo die met een kat, een hond met een overbeet en een paar insecten poseert.

Dromen mag. Ook vandaag.


Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Lien

  Haha zalig Kelly! Was het allemaal maar mogelijk, dan had je mijn stem zeker!

  1. kellynosmalltalk

   Haha dankje Lien!

 2. Wendy

  Het is dat ik in Nederland woon, maar mijn stem zou je ook hebben hoor, hahaha

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.